TripMe Blog

Ce sa faci in Barcelona

Barcelona este un oras minunat , cu o gramada de lucruri de facut. Ce am face noi TripMe.ro in Barcelona ? Iata un mic ghid pentru Barcelona si ce poti sa faci , sa vezi si sa vizitezi odata ajuns aici .

Cum ajungem in Barcelona ?

In primul rand am porni de la stabilirea perioadei in care vrem sa mergem acolo . Pentru un city Break Barcelona nu este indicat sa mergem in lunile de vara – Iulie / August pentru ca este si foarte cald si o sa ne saturam repede de umblat pe strazi , iar in al doilea rand biletele de avion pentru acesta perioada sunt destul de scumpe fiind un varf de sezon si o perioada cand in intreaga Europa si in Spania se iau concediile . Pentru a ajunge in Barcelona verificati din timp si faceti rezervari pentru bilete de avion – sunt acum destule variante de zbor low cost, asa incat daca achizitionati un bilet de avion din timp veti beneficia de un pret foarte bun.

Unde ne cazam in Barcelona ?

Daca sunteti comozi si preferati sa umblati cat mai putin luati o cazare in centru , aproape de Rambla, locul unde Barcelona vibreaza zi si noapte , sau puteti sa gasiti preturi mai bune la hoteluri un pic mai departe de centru . Barcelona are o retea de metrou / tren foarte bine pusa la punct asa incat puteti alege un hotel mai ieftin si sa ajungeti in zonele interesante cu metroul , oricum sunt o multime de oferte pentru costa brava , asa ca aveti de unde sa alegeti.Cel mai bine este sa alegeti un hotel cu mic dejun inclus, asa incat dimineata sa nu mai aveti batai de cap si sa puteti sa porniti fara probleme intr-o zi de aventura prin oras

Ce sa mancam in Barcelona ?

Bun, odata ajunsi si cazati ne punem intrebare unde mancam ? Cum spuneam , daca micul dejun este asigurat de hotel , mai trebuie sa va faceti griji doar pentru celelate mese , iar in Barcelona si Spania in general nu ai cum sa mori de foame . In Barcelona gasesti un restaurant la tot pasul , o mica bodega, ceva cu preparate culinare deosebite . Micile gustari sau chiar un meniu complet Tapas este ceva care nu trebuie ratat atunci cand ajungeti intr-un city break in Barcelona . Bineinteles totul trebuie pregatit si degustat cu un pahar de Sangria.

Ce sa vizitam in Barcelona ?

Sunt multe de vizitat si de vazut in Barcelona, pentru ca este un oras superb . Normal nu trebuie ratata vizita la Sagrada Familia (atentie rezervati din timp un bilet de intrare pentru ca riscati sa nu mai gasiti locuri cand ajungeti acolo ), Parcul Guell sau Casa Mila . Plimbati-va pe Rambla zona plina de magazine si de artisti stradali si bucurati-va de frumusetea locurilor . Vizitati de asemenea La Boqueria, o piata uriasa unde gasiti totul proaspat si tot felul de delicii culinare , iar seara daca sunteti in cautare unui Club in Barcelona si a unui loc de distractie mergeti in clubul de noapte Opium Barcelona , un loc in care distractie tine pana in zori zilei .

Barcelona merita vazuta si vizitata, luati-va 3-4 zile si alegeti un city break aici …nu o sa regretati .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *