TripMe Blog

City tour Amsterdam

Continuam plimbarile de toamna si va oferim un nou ghid de calatorie , de data acesta pentru Amsterdam . Deci ce puteti face intr-un city break in Amserdam ?

In prima faza inchriati-va o bicicleta , nu va fie frica ca nu o sa gasiti biciclete in Amsterdam …sunt la tot gardul, mai multe decat masinile . Asadar faceti un tur , plimbati-va si admirati orasul .

Daca sunteti in cautare de chilipiruri si produse vintage , dati o fuga pana la Waterlooplein, cel mai bare bazar in aer liber , locul in care puteti sa gasiti o multitudine de “comori”.

Pentru relaxare in Amsterdam , faceti o plimbare prin Vondelpark , o zona plina de verdeata si culoare . Iar daca sunteti in cautarea unor culori mai expresive o vizita in cartierul Rosu nu trebuie sa fie ratata.

Un city break Amsterdam nu este complet fara o vizita la pietele de flori , locul in care gasiti covoare intregi si cele mai frumoase si interesante flori din intreaga lume .

Acesta este doar un mic ghid de calatorie Amsterdam … asta am face noi …voi cum va-ti petrece un weekend in Amsterdam si ce ati vrea sa vizitati ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *