TripMe Blog

Nunta pe plaja exotica in Mexic

Ce parere aveti de o nunta pe o plaja exotica, cu palmieri si nisip alb. Sau ce ziceti de o nunta lnunta pe plaja exoticaa un ranch superb ? Toate astea sunt posibile alaturi de o luna de miere intr-un paradis exotic asa cum este Mexic.

Pentru cei care doresc o nunta mai speciala, iesita din obisnuit precum si petrecerea unei luni de miere superba Mexicul este o destinatie surprinzatoare si tot mai cautata de tinerii care urmeaza sa isi uneasca destinele.

Ce oferte gasim in Mexic pentru o nunta pe plaja exotica ?

Nunta pe plaja – atat de romantica, pe nisipul alba, la lumina tortelor si a lumanarilor. Totul este orchestrat de sunetul valurilor, iar apusul de soare face un decor de vis.

Nunta sub apa– Mexic este una dintre putine locatii din lume unde doritorii pot sa efectueze ceremonia direct sub apa.

Nunta la ranch – in Mexic se regasesc o multime de ranch-uri care pastreaza aerul spaniol, gradini minunate, fantani, capele micute si copaci de peste 100 de ani nunta exotica

Nunta in stitlul ceremoniei Maya– se pastreaza vechiile traditii intr-un decor plin de istorie si magie.

Orice varianta de nunta exotica ati alege Mexic este o destinatie exotica superba, iar continuare nuntii cu o luna de miere intr-un resort de 5* cu servicii de lux all inclusive, impreuna cu excursiile optionale care se pot face de la fata locului fac ca acesta destinatie sa fie in topul preferintelor tinerilor insuratei.

Daca aveti planuri pentru o nunta pe plaja exotica este bine sa faceti o rezervare din timp, asa incat toate detaliile sa fie rezolvate pana la cel mai mic amanunt. Nu uitati Mexic poate sa fie o destinatie superba atat pentru o nunta de vis cat si pentru luna de miere.

TripMe.ro este locul ideal pentru ca visele dumneavoastra sa devina realitate. Va oferim tot spijinul nostru pentru ca nunta pe plaja exotica mult visata sa devina realitate si va puneam la dispozitie o gama variata de hoteluri de top in Riviera Maya si Cancun pentru o luna de miere exotica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *