TripMe Blog

Oferte ieftine Bulgaria

vacante bulgariaSe mai gasesc oferte ieftine in Bulgaria ?

Bulgaria ca si destinatie de vacanta este un trend care inca se mentine sus printre optiunile de vacanta pe care le intalnim. An de an avem o multime de cereri pentru vacante in Bulgaria, atat pentru sezonul de vara cat si pentru perioada de iarna – pentru ski sau petrecerea sarbatorilor. Observam insa din cererile de rezervare pe care le primim ca o mare parte vin de la turisti care cauta vacante ieftine, cauta promotii in Bulgaria. Multe astfel de cereri de oferta pe care le primim pe email au in cerinta “oferte ieftine bulgaria”

Datorita impresiilor tot mai multe postate de turistii care au fost in vacanta in Bulgaria, in diferite statiuni si hoteluri, a promotiilor early booking si last minute pe care le desfasoara hotelierii din bulgaria, se cauta aceste vacante ieftine. Se mai gasesc oferte bune in Bulgaria ? Da evident !

Ce inseamna ieftin in Bulgaria ?

Atunci cand sunteti in cautarea unor oferte ieftine in Bulgaria verificati inainte daca aceste oferte sunt reale. Primim intrebari de la turistii tripme.ro care ne spun ca au gasit pe te miri ce siteuri de reducere si vouchere anumite promotii la vacante. Atentie mare la ceea ce cumparati si de la cine cumparati. De multe ori ceea ce cumparati de pe siteurile de reducere nu este la fel cu ceea ce veti gasi sau ceea ce asteptati sa gasiti. Sa va dam cateva exemple.

  • pretul voucherului + pretul pe care il platiti pe langa de multe ori este mai mai mare decat un pachet normal cumparat de la o agentie de traditie, insa modul in care sunt prezentate ofertele si cum va ia ochii pretul voucherului – atentie al voucherului de reducere si nu al vacantei este pur si simplu marketing pur
  • pretul pe are il vedeti acolo este doar pentru o persoana si nu pentru intreaga familie
  • pretul nu include toate taxele – de genul taxe de statiune, taxe de rezervare
  • pretul respectiv este valabil doar pentru anumite date de plecare fixe si nu este este flexibil cu programul sau concediul dumneavoastra
  • in spatele acestor oferte nu se regasesc agentii de turism acreditate sau sunt agentii cu probleme pe care le mascheaza oferind astfel de promotii in bulgaria

Si atunci ce inseamna ieftin in Bulgaria ? Ei bine nu cautati oferte la hoteluri de 5* cu ultra all inclusive dar care au preturi de 10 euro/noapte in varf de sezon. Este chiar absurd. Analizati cat cheltuiti daca stati acasa pentru o intreaga saptamana sa aveti mancare de diferite sortimente la fiecare masa, servicii de asistenta acolo si apoi comparati cu pretul incredibil de mic. Normal ceva nu este in regula.

Promotiile care apar pentru diferite hoteluri trebuie totusi sa aiba o baza reala si sa se reflecte in pretul serviciilor pe care le regasiti atunci cand ajungeti in concediu.

Cum gasesc oferte ieftine ?

Este simplu sa faceti asta, verificati din timp ofertele agentiilor de turism, iar cand zicem agentii de turism ne referim la agentii cu traditie care sunt de multi ani pe piata si care au feedback-uri si impresii de la turisti care au calatorit cu ei pana acum. Comparati preturile intre agentii …este normal sa existe fluctuatii in plus sau minus de la o agentie la alta, totusi este o piata libera si ca si in orice domeniu exista concurenta. Puneti-va insa semne de intrebare atunci cand oferta pe care o primiti este asemanatoare intre agentii si totusi gasiti pe un site de reducere la jumatate de pret.

Cel mai bun moment pentru alegerea unei vacante cu reduceri maxime in Bulgaria este in perioada noiembrie-decembrie. Atunci agentiile primesc deja tarifele pentru sezonul de vara urmator si au reduceri maxime prin programele Early Booking. Atentie insa nu va uitati doar la procentul de reducere pe care il afiseaza anumite agentii de turism pe paginile sau in oferta lor, verificati pretul final care sa includa toate taxele. Vor fi de multe ori surprize in care sa vedezi ca pretul unei agentii care afiseaza o reducere Early booking de 40% sa fie mai mare decat pretul unei agentii care afiseaza doar 20% insa are pretul / noapte / persoana mai mic.

Daca insa nu puteti sa anticipati din timp perioada in care puteti sa mergeti in concediu puteti sa asteptati ofertele de tip last minute. Atentie insa pentru last minute se poate intampla ca la hotelul la care doriti sa ajungeti sa nu mai fie disponibile camere. Un astfel de exemplu regasim la hotel Riu Helios Paradise care se va deschide in acest an si care nu mai are incepand cu luna Februarie nici o camera disponibila pentru varful de sezon iulie-august.

Este mai bine in Bulgaria ?

Nu putem sa spune ca in Bulgaria este destinatie numarul 1 si ca nu se gaseste in nici o alta tara oferta mai bun sau mai avantajoasa., Bulgaria da are avantajele ei. Nu inseamna insa ca bulgaria este cea mai ieftina si ca ofertele in Bulgaria nu au comparatie. Totul depinde insa sa asteptarile pe care le aveti, de perioada in care doriti sa calatoriti si de hotelul pe care il alegeti. Si aici gasim variante de cazare in varf de sezon la hoteluri de 3* cu all inclusive cu preturi de la 190 euro/persoana dar la fel in aceeasi perioada gasim hoteluri de 5* cu preturi de la 700 euro/persoana. Oferte bune se gasesc, pe tripme.ro avem de asemenea toate promotiile si ofertele disponibile si cautam constant sa aducem cele mai bune oferte si hoteluri pentru dumneavoastra, tot ce trebuie sa faceti este sa verificati si sa cautati varianta potrivita pentru concediul dumneavoastra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *