TripMe Blog

Super mega oferte de vacanta reduse

In ultimii ani ofertele pentru sezonul de vara urmator apar destul de repede, de fapt din ce in ce mai repede . Nici nu se termina bine sezonul de vara curent ca deja incep sa curga super reducerile si ofertele early booking pentru sezonul urmator . Industria din turism a ajuns practic sa fie intr-o continua prezentare de oferte de vara , cu mici picaturi in care regasim ofertele pentru sarbatorile de iarna sau sarbatorile de pasti .

Aceasta grabire si iesire pe piata a ofertelor de vara cu reduceri early booking timpurii are atat un avantaj cat si un dezavantaj . Avantajul consta in faptul ca turistii pot sa isi aleaga si planifice din timp oferta pentru anul urmator, beneficiaza de reducerile maxime acordate de ofertele early booking, au inca in memorie proaspetele amintiri ale vacantelor de anul acesta precum si impresii de vacanta noi adaugate de cunostine, prieteni sau alti turisti, sau chiar hoteluri pe care le-au vazut ei in concediu. Astfel de oferte de vacanta reduse http://www.tripme.ro/oferte-early-booking/.

In schimb un dezavantaj intalnit la grabirea si venirea pe piata cu aceste oferte de vacanta reduse o gasim in faptul ca sezonul de vara si cel de iarna se comaseaza , astfel incat se observa un trend de scadere a vanzarilor pentru vacantele de iarna – ski si revelion . O alta fata ascunsa a acest oferte reduse early booking o reprezinta termenul fals de plata si limita de  achizitie pentru ele . Trebuie sa stiti ca pragurile de early booking / inscrieri timpurii sau alte denumiri pentru ofertele de vacanta sunt transmise de catre hoteluri . Nu exista ca pentru un hotel reducerea sa fie la o agentie (site de reduceri) pana in luna ianuarie si la restul sa fie pana in martie . Aveti grija cand achizitionati astfel de vacante si de unde le achizitionati pentru ca de multe ori aceste super reduceri pentru vacante sunt false , preturi mai mari pentru a se putea acorda reducerile din ele .

La fel vedem acum oferte black friday pentru vacante , un concept imprumutat in ultimii ani si in acest sector . Verificati bine inainte de a achizitiona o vacanta cat de reala este reducerea , nu cumparati doar pentru ca in dreptul ei este trecut mare un procent important care se spune ca se scade din pretul pachetului .

Acelasi lucru sa il verificati si in momentul in care doriti sa achizionati o vacanta la pret redus de pe un site de reduceri . In primul rand trebuie sa stiti ca legislatia din romania prevede ca doar agentiile licentiate de minister au dreptul sa comercializeze vacante si pachete turistice. Atentie mare la aceste siteuri ..ce ofera de fapt si care este oferta reala .

Ca si concluzie TripMe.ro va doreste un an nou plin de oferte de vacanta reduse si reale si va anuntam in continuare ca suntem alaturi de voi , va oferim cele mai bune si adevarate reduceri precum si suportul nostru pentru alegerea unei vacante de vis ..la pretul cel mai mic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *